90002 Suorin Air Silver

Kód: 90002
Akce Doprodej 18+
Značka: Suorin
199 Kč / ks 164 Kč bez DPH

Ultratenká e-cigareta 90002 Suorin Air Silver.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Ultratenká, pouze 8mm tlustá e cigareta 90002 Suorin Air Silver s kovovým tělem ve stříbrném provedení. Suorin Air se aktivuje pouhým potažením, vše zařídí sofistikovaný senzor tlaku vzduchu, takže vapování nikdy nebylo jednodušší.

Tekutý e liquid se plní do samostatného kartomizéru, speciálního PODu, který se po naplnění jednoduše připojí k tělu e-cigarety. Obsah kartomizéru je 2ml, odpor integrované spirálky je 1.2Ω. Nádržka kartomizéru je průhledná, s kvalitním silikonovým uzávěrem, takže budete mít dokonalý přehled o zbývajícím množství liquidu. Vše je vyrobeno z ekologicky šetrných materiálů.

Suorin Air je napájen 400mAh baterií s maximálním výkonem 16W a dobou nabíjení cca 55 minut. K zařízení je dodáván micro USB kabel, pomocí kterého je Suorin Air možné dobít z USB portu počítače nebo jakékoliv nabíječky.

Zacházení s elektronickou cigaretou SUORIN AIR:

Před prvním použitím a vždy, když se zmenší tvorba dýmu, je nutno naplnit zásobník e-liquidem: 

1. Naplňte kartomizér (zásobník) e-liquidem, po naplnění vyčkejte 5-8 minut, aby se knoty žhavící spirály nasály dostatečným množstvím e-liquidu.

2. Připojte kartomizér k tělu e cigarety a poté výrobek zapněte hlavním vypínačem na boční straně.

3. Elektronická cigareta je připravena k používání. Funkce se aktivuje pouhým nasátím vzduchu ústy přes otvor v rohu kartomizéru.

4. Elektronická cigareta je vybavena světelnou signalizací: svítící modré světlo při zapnutí signalizuje, že je e-cigareta nabita a připravena k použití. Červené světlo signalizuje, že je e-cigareta nabita na méňe, než 50%. Blikající červené světlo signalizuje vybitou baterii, v takovém případě zařízení ihned dobijte pomocí přiloženého kabelu.

Uchovávejte v suchu při teplotě 15-25°C. Nevystavujte výrobek ohni. Chraňte jej před kontaktem s jinými kovovými předměty, aby nedošlo k jeho poškození. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nenechávejte ho v horkém, prašném nebo vlhkém prostředí.

Nabíjení baterie SUORIN AIR:

K nabíjení baterie používejte pouze dodaný micro USB kabel, pomocí kterého je zařízení možné dobít z USB portu počítače, jiného zařízení nebo jakékoliv nabíječky. Úplné nabití baterie obvykle netrvá déle, než hodinu. Baterii nenabíjejte v blízkosti zdrojů tepla. Pokud baterie začne během nabíjení vydávat zápach, příliš se zahřívá, mění svůj tvar nebo barvu, ihned zařízení odpojte! Nikdy baterii nepropichujte.

Upozornění:

Tento výrobek je určen pro inhalaci výparů speciálních e liquidů obsahujících nikotin nebo výparů bez obsahu nikotinu. Nikotin je vysoce návykovou a toxickou látkou (toxický při styku s kůží). Výrobek se nedoporučuje používat mladými lidmi, těhotnými ženami a nekuřáky.

Kartomizér používáním vždy podléhá opotřebení je potřeba jej pravidelně měnit. Zhruba po 1 měsíci používání vždy vyměňte kartomizér za nový.

SPECIFIKACE SUORIN AIR:

Rozměry: 88mm x 45mm x 8mm
Baterie: Li-ion 400mAh
Napětí baterie: 3,7 - 4,2V
Max. výkon: 16W
Odpor: 1,2Ω
Objem kartomizéru: 2ml
Nabíjení: micro USB kabel

OBSAH BALENÍ SUORIN AIR:

1x elektronická cigareta Suorin Air
1x 1,2Ω kartomizér (zásobník)
1x micro USB kabel
1x český a slovenský návod k použití

*E-liquid není součástí balení a prodává se samostatně v nikotinových a beznikotinových variantách.
**Originální náhradní kartomizér pro Suorin Air můžete rovněž zakoupit v našem obchodě.


Na toto zboží se vztahuje ZÁKAZ PRODEJE TABÁKOVÝCH VÝROBKŮ, KUŘÁCKÝCH POMŮCEK A ELEKTRONICKÝCH CIGARET OSOBÁM MLADŠÍM 18-ti LET dle ustanovení zákona 65/2017 Sb. o ochraně zdraví před škodlivými účinky návykových látek.


Doplňkové parametry

Kategorie: Elektronické cigarety
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
Používáme ověření věku Adulto