91016 E liquid VIVO Raspberry 0mg

Kód: 91016
Akce 18+
Značka: VIVO
34 Kč / ks 28 Kč bez DPH

Beznikotinový liquid 91016 E liquid VIVO Raspberry 0mg s příchutí maliny.

Detailní informace

Detailní popis produktu

  • Beznikotinový liquid 91016 E liquid VIVO Raspberry 0mg s příchutí maliny.
  • Balení 10ml
  • Neobsahuje nikotin

E-liquidy VIVO jsou vyráběny uprostřed Evropy, výhradně z evropských látek.

V výrobě liquidů VIVO jsou používány výhradně suroviny splňující nejvyšší kvalitativní normy. Jsou to látky jako například propylenglykol, rostlinný glycerin, potravinářské příchutě a v případě nikotinových liquidů také nikotin. Zmiňované suroviny splňují kvalitativní požadavky a přísná kritéria norem Evropského lékopisu. Jsou v souladu se standardy používanými pro lékařské a farmaceutické výrobky a splňují požadavky odpovídajících právních nařízení.

Výroba e-liquidů VIVO je dozorována týmem kvalifikovaných odborníků. Kvalita všech výrobních postupů je pod nepřetržitým dozorem. V průběhu výroby jsou náhodně odebírány vzorky liquidů, které jsou pravidelně zasílány k testování nezávislým zkušebním laboratořím za účelem permanentního dozoru nad jejich vysokou čistotou a kvalitou. Spolu s automatizací výroby a implementací standardu správné výrobní praxe (GMP) je zaručena nejvyšší možná a zároveň stabilní kvalita e-liquidů VIVO.


Na toto zboží se vztahuje ZÁKAZ PRODEJE TABÁKOVÝCH VÝROBKŮ, KUŘÁCKÝCH POMŮCEK A ELEKTRONICKÝCH CIGARET OSOBÁM MLADŠÍM 18-ti LET dle ustanovení zákona 65/2017 Sb. o ochraně zdraví před škodlivými účinky návykových látek.


Doplňkové parametry

Kategorie: Beznikotinové liquidy
Balení: 10 ks

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
Používáme ověření věku Adulto